MITSUBISHI XL6500LU lampa / glödlampa Lampans produktnummer: VLT-XL6600LP (eller 915D116O11)

För din projektor MITSUBISHI XL6500LU kan du välja lampor med modul samt separata glödlampor från tillverkare av originallampor samt tillverkare av oäkta lampor...

 • Köp en lampa med modul, om enkel montering är viktigt för dig.
 • Välj separat glödlampa utan modul, om du har erfarenhet av lampbyte och är händig.
 • Om du vill ha maximal projekteringskvalitet och tillförlitlighet utan kompromisser ska du välja en originallampa.
 • Om du letar efter den billigaste projektorlampan och lampans projekteringskvalitet och tillförlitlighet inte står i fokus för dig kan du köpa en kompatibel lampa.
 • En prisvärd kompromiss är en generisk (eller diamond) lampa. Den närmar sig kvaliteten av en originallampa och är mer prisvärd.

Lampor med modul för projektor MITSUBISHI XL6500LU
Lampans produktnummer: VLT-XL6600LP

MITSUBISHI XL6500LU Lampa med modul

Enkelt byte för alla

Som regel räcker det att lossa några skruvar i projektorn, ta ut hela lampmodulen och byt den mot en ny. Du kan välja mellan 3 typer av lampor - generiska, diamond- eller kompatibla.

INSTRUKTIONSFILM - byte av lampa med modul

Lamptyper

 • Diamond-lampa med modul

  Diamond-lampa med modul för MITSUBISHI XL6500LU är en originalglödlampa i modul från Diamond Lamps, det är alltså en generisk lampa. Det är en väldigt tillförlitlig lösning. Rekommenderas som alternativ till originallampmoduler.

  Produktkod: Ljuskvalitet:Tillförlitlighet:
  Z43218DL
  1-2 veckor
  3 728,50 kr ex. moms 4 660,62 kr inkl. moms [1]
 • Generisk lampa med modul

  Generisk lampa med modul för MITSUBISHI XL6500LU är en glödlampa från en OEM-tillverkre (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) som sitter i en modul från en alternativ tillverkare. Det är en väldigt tillförlitlig lösning som är billigare än originalet. Rekommenderas för sin tillförlitlighet och prisvärda pris.

  Produktkod: Ljuskvalitet:Tillförlitlighet:
  Z36623GLM
  Externt lager
  1 941,44 kr ex. moms 2 426,80 kr inkl. moms [1]
 • Kompatibel lampa med modul

  Kompatibel lampa med modul för MITSUBISHI XL6500LU är en lampa inklusive monteringsmodul från en alterntiv auktoriserd tillverkare. Det är en billigare lösning som rekommenderas framför allt för projektorer i hemmet och där projekteringskvaliteten och tillförlitligheten inte står i fokus. Komptibla lampor behöver inte ha samma kvalitet som originalet.

  Produktkod: Ljuskvalitet:Tillförlitlighet:
  Z39815ML
  1-2 veckor
  1 087,22 kr ex. moms 1 359,02 kr inkl. moms [1]

Lampor utan modul för projektor MITSUBISHI XL6500LU
Lampans produktnummer: VLT-XL6600LP

MITSUBISHI XL6500LU Lampa utan modul

Ett mer komplicerat byte för den erfarne.

Montering av själva glödlampan i projektorns originallampmodul är betydligt mer komplicerat, än bytet av hela modulen med lampa. Du kan välja mellan två typer av lampor utan modul - originallampa eller kompatibel lampa.

INSTRUKTIONSFILM - byte av endast lampa utan modul

Glödlampstyper

 • Original lampa utan modul

  Originallampa utan modul för MITSUBISHI XL6500LU är en glödlampa från en v OEM-tillverkre (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) som är avsedd för byte av lampa i din ursprungliga lampmodul. Denna lösning är billigare än lampa med modul, men kräver händighet och erfarenhet. Rekommenderas för kunder som redan vet hur en glödlampa byts.

  Produktkod: Ljuskvalitet:Tillförlitlighet:
  Z47550OOB
  1-2 veckor
  1 848,88 kr ex. moms 2 311,10 kr inkl. moms [1]
 • Kompatibel lampa utan modul

  Kompatibel lampa utan modul för MITSUBISHI XL6500LU är en glödlampa utan monteringsmodul från en alterntiv auktoriserd tillverkare. Byte av lampan i modulen kräver att man är händig och har verktyg till hands. Det är en billigare variant som rekommenderas framför allt för projektorer i hemmet och där projekteringskvaliteten och tillförlitlighet inte står i fokus. Kompatibla lampor behöver inte ha samma kvalitet som originallampor.

  Produktkod: Ljuskvalitet:Tillförlitlighet:
  Z39806OB
  1-2 veckor
  992,01 kr ex. moms 1 240,01 kr inkl. moms [1]
[1]Om du är momsskyldig, har säte inom EU och önskar att köpa produkten utan moms ska du ange ditt momsnummer i beställningen.

Saknar du någon viktig information?

Eller har du hittat ett fel?