INFOCUS
INFOCUS SP-LAMP-093 lampa / glödlampa Lampans produktnummer: SP-LAMP-093

För din projektorn INFOCUS SP-LAMP-093 kan du välja hos oss lampor med modul samt separata glödlampor från tillverkare av originallampor samt tillverkare av oäkta lampor.

 • Köp en lampa med modul, om enkel montering är viktigt för dig.
 • Välj separat glödlampa utan modul, om du har erfarenhet med bytet och är händig.
 • Om du vill ha maximal projekteringskvalitet och tillförlitlighet utan kompromisser ska du välja en originallampa.
 • Om du letar efter den billigaste projektorlampan och lampans projekteringskvalitet och tillförlitlighet inte står i fokus för dig ska du köpa en kompatibel typ av lampa.
 • En prisvärd kompromiss är en generisk (eller diamond) lampa. Den närmar sig kvaliteten av en originallampa och är mer prisvärd.

Lampor med modul INFOCUS SP-LAMP-093
Lampans produktnummer: SP-LAMP-093

INFOCUS SP-LAMP-093 Lampa med modul

Enkelt byte för alla

Som regel räcker det att lossa några skruvar i projektorn, ta ut hela lampmodulen och byt den mot en ny. Du kan välja mellan 3 typer av lampor - generiska, diamond- eller kompatibla.

INSTRUKTIONSFILM - byte av lampa med modul

Lampvarianter

 • Diamond-lampa med modul

  Diamond-lampa med modul INFOCUS SP-LAMP-093 är en originalglödlampa i modul från Diamond Lamps, det är alltså en generisk lampa. Det är en väldigt tillförlitlig lösning. Rekommenderas som alternativ till originallampmoduler.

  Produktkod: Ljuskvalitet:Tillförlitlighet:
  Z119429DL
  Externt lager
  1 576,49 kr ex. moms 1 970,61 kr inkl. moms [1]
 • Generisk lampa med modul

  Generisk lampa med modul INFOCUS SP-LAMP-093 är en glödlampa från en OEM-tillverkre (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) som sitter i en modul från en alternativ tillverkare. Det är en väldigt tillförlitlig lösning som är billigare än originalet. Rekommenderas för sin tillförlitlighet och prisvärda pris.

  Produktkod: Ljuskvalitet:Tillförlitlighet:
  Z107773GLM
  1-2 veckor
  1 007,95 kr ex. moms 1 259,94 kr inkl. moms [1]
 • Kompatibel lampa med modul

  Kompatibel lampa med modul INFOCUS SP-LAMP-093 är en lampa inklusive monteringsmodul från en alterntiv auktoriserd tillverkare. Det är en billigare lösning som rekommenderas framför allt för projektorer i hemmet och där projekteringskvaliteten och tillförlitligheten inte står i fokus. Komptibla lampor behöver inte ha samma kvalitet som originalet.

  Produktkod: Ljuskvalitet:Tillförlitlighet:
  Z107774ML
  1-2 veckor
  874,05 kr ex. moms 1 092,56 kr inkl. moms [1]

Lampor utan modul INFOCUS SP-LAMP-093
Lampans produktnummer: SP-LAMP-093

INFOCUS SP-LAMP-093 Lampa utan modul

Mer komplicerat byte endast för de som är erfarna och händiga

Montering av själva glödlampan i projektorns originallampmodul är betydligt mer komplicerat, än bytet av hela modulen med lampa. Du kan välja mellan två typer av lampor utan modul - originallampa eller kompatibel lampa.

INSTRUKTIONSFILM - byte av endast lampa utan modul

Glödlampvarianter

 • Original lampa utan modul

  Originallampa utan modul INFOCUS SP-LAMP-093 är en glödlampa från en v OEM-tillverkre (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) som är avsedd för byte av lampa i din ursprungliga lampmodul. Denna lösning är billigare än lampa med modul, men kräver händighet och erfarenhet. Rekommenderas för kunder som redan vet hur en glödlampa byts.

  Produktkod: Ljuskvalitet:Tillförlitlighet:
  Z115115OOB
  I lager
  805,14 kr ex. moms 1 006,42 kr inkl. moms [1]
 • Kompatibel lampa utan modul

  Kompatibel lampa utan modul INFOCUS SP-LAMP-093 är en glödlampa utan monteringsmodul från en alterntiv auktoriserd tillverkare. Byte av lampan i modulen kräver att man är händig och har verktyg till hands. Det är en billigare variant som rekommenderas framför allt för projektorer i hemmet och där projekteringskvaliteten och tillförlitlighet inte står i fokus. Kompatibla lampor behöver inte ha samma kvalitet som originallampor.

  Produktkod: Ljuskvalitet:Tillförlitlighet:
  Z115113OB
  Externt lager
  725,85 kr ex. moms 907,31 kr inkl. moms [1]
[1]Om du är momsskyldig och har säte inom EU, ange ditt momsidentifieringsnummer i beställningen, så får du produkten utan moms.