ACTO LW8100 glödlampa Lampans produktnummer: APO-L4-H(E2400)

För din projektor ACTO LW8100 erbjuder vi endast en glödlampa, dvs. en lampa utan modul i två varianter. Köp en originallampa utan modul om du strävar efter maximal projekteringskvlitet och längre hållbarhet. Kompatibla lampor utan modul från en alternativ tillverkare är ett mycket billigare alternativ.

Lampor utan modul för projektor ACTO LW8100
Lampans produktnummer: APO-L4-H(E2400)

ACTO LW8100 Lampa utan modul

Montering av själva glödlampan i projektorns originallampmodul är betydligt mer komplicerat, än bytet av hela modulen med lampa. Du kan välja mellan två typer av lampor utan modul - originallampa eller kompatibel lampa.

INSTRUKTIONSFILM - byte av endast lampa utan modul

Glödlampstyper

 • Original lampa utan modul

  Originallampa utan modul för ACTO LW8100 är en glödlampa från en v OEM-tillverkre (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) som är avsedd för byte av lampa i din ursprungliga lampmodul. Denna lösning är billigare än lampa med modul, men kräver händighet och erfarenhet. Rekommenderas för kunder som redan vet hur en glödlampa byts.

  Produktkod: Ljuskvalitet:Tillförlitlighet:
  Z119847OOB
  2-3 veckor
  2 061,87 kr ex. moms 2 577,34 kr inkl. moms [1]
 • Kompatibel lampa utan modul

  Kompatibel lampa utan modul för ACTO LW8100 är en glödlampa utan monteringsmodul från en alterntiv auktoriserd tillverkare. Byte av lampan i modulen kräver att man är händig och har verktyg till hands. Det är en billigare variant som rekommenderas framför allt för projektorer i hemmet och där projekteringskvaliteten och tillförlitlighet inte står i fokus. Kompatibla lampor behöver inte ha samma kvalitet som originallampor.

  Produktkod: Ljuskvalitet:Tillförlitlighet:
  Z119840OB
  2-3 veckor
  1 084,98 kr ex. moms 1 356,22 kr inkl. moms [1]
[1]Om du är momsskyldig, har säte inom EU och önskar att köpa produkten utan moms ska du ange ditt momsnummer i beställningen.