TA V-20 lampa Lampans produktnummer: V-20

För din projektor TA V-20 erbjuder vi endast lampor med modul. Den största fördelen med lampor med modul är enkel montering i projektorn. Om du vill köpa en originallampa som är mer prisvärd, är en generisk lampa med modul rätt val för dig. Köp den billigaste kompatibla lampan för projektering i hemmet om lampans projekteringskvalitet och tillförlitlighet inte står i fokus för dig.

Lampor med modul för projektor TA V-20
Lampans produktnummer: V-20

TA V-20 Lampa med modul

Enkelt byte för alla

Som regel räcker det att lossa några skruvar i projektorn, ta ut hela lampmodulen och byt den mot en ny. Du kan välja mellan 2 typer av lampor - generiska eller kompatibla.

INSTRUKTIONSFILM - byte av lampa med modul

Lamptyper

 • Generisk lampa med modul

  Generisk lampa med modul för TA V-20 är en glödlampa från en OEM-tillverkre (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) som sitter i en modul från en alternativ tillverkare. Det är en väldigt tillförlitlig lösning som är billigare än originalet. Rekommenderas för sin tillförlitlighet och prisvärda pris.

  Produktkod: Ljuskvalitet:Tillförlitlighet:
  Z149183GLM
  1-2 veckor
  1 345,76 kr ex. moms 1 682,20 kr inkl. moms [1]
 • Kompatibel lampa med modul

  Kompatibel lampa med modul för TA V-20 är en lampa inklusive monteringsmodul från en alterntiv auktoriserd tillverkare. Det är en billigare lösning som rekommenderas framför allt för projektorer i hemmet och där projekteringskvaliteten och tillförlitligheten inte står i fokus. Komptibla lampor behöver inte ha samma kvalitet som originalet.

  Produktkod: Ljuskvalitet:Tillförlitlighet:
  Z113653ML
  1-2 veckor
  1 157,81 kr ex. moms 1 447,26 kr inkl. moms [1]
[1]Om du är momsskyldig, har säte inom EU och önskar att köpa produkten utan moms ska du ange ditt momsnummer i beställningen.

Saknar du någon viktig information?

Eller har du hittat ett fel?