TA S-50 lampa Lampans produktnummer: 21199

För din projektor TA S-50 erbjuder vi endast lampor med modul. Den största fördelen med lampor med modul är enkel montering i projektorn. Om du vill ha maximal projekteringskvalitet och tillförlitlighet utan kompromisser ska du välja en originallampa med modul. Om du vill köpa en originallampa som är mer prisvärd, är en generisk lampa med modul rätt val för dig.

Lampor med modul för projektor TA S-50
Lampans produktnummer: 21199

TA S-50 Lampa med modul

Enkelt byte för alla

Som regel räcker det att lossa några skruvar i projektorn, ta ut hela lampmodulen och byt den mot en ny. Du kan välja mellan 2 typer av lampor - originallampor eller generiska.

INSTRUKTIONSFILM - byte av lampa med modul

Lamptyper

 • Original lampa med modul

  Originallampa med modul för TA S-50 är en lampa från originaltillverkaren och levereras inklisve lampans monteringsmodul i plast. Rekommenders för sin maximala tillförlitlighet och enkelt byte v lampmodulen.

  Produktkod: Ljuskvalitet:Tillförlitlighet:
  Z18747OLM
  Externt lager
  2 126,71 kr ex. moms 2 658,39 kr inkl. moms [1]
 • Generisk lampa med modul

  Generisk lampa med modul för TA S-50 är en glödlampa från en OEM-tillverkre (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) som sitter i en modul från en alternativ tillverkare. Det är en väldigt tillförlitlig lösning som är billigare än originalet. Rekommenderas för sin tillförlitlighet och prisvärda pris.

  Produktkod: Ljuskvalitet:Tillförlitlighet:
  Z152335GLM
  1-2 veckor
  3 249,47 kr ex. moms 4 061,84 kr inkl. moms [1]
[1]Om du är momsskyldig, har säte inom EU och önskar att köpa produkten utan moms ska du ange ditt momsnummer i beställningen.

Saknar du någon viktig information?

Eller har du hittat ett fel?