TA 320 lampa Lampans produktnummer: 320

För din projektor TA 320 erbjuder vi endast lampor med modul. Den största fördelen med lampor med modul är enkel montering i projektorn. Om du vill köpa en originallampa som är mer prisvärd, är en generisk lampa med modul rätt val för dig. Köp den billigaste kompatibla lampan för projektering i hemmet om lampans projekteringskvalitet och tillförlitlighet inte står i fokus för dig.

Lampor med modul för projektor TA 320
Lampans produktnummer: 320

TA 320 Lampa med modul

Enkelt byte för alla

Som regel räcker det att lossa några skruvar i projektorn, ta ut hela lampmodulen och byt den mot en ny. Du kan välja mellan 2 typer av lampor - generiska eller kompatibla.

INSTRUKTIONSFILM - byte av lampa med modul

Lamptyper

 • Generisk lampa med modul

  Generisk lampa med modul för TA 320 är en glödlampa från en OEM-tillverkre (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) som sitter i en modul från en alternativ tillverkare. Det är en väldigt tillförlitlig lösning som är billigare än originalet. Rekommenderas för sin tillförlitlighet och prisvärda pris.

  Produktkod: Ljuskvalitet:Tillförlitlighet:
  Z149185GLM
  1-2 veckor
  1 504,77 kr ex. moms 1 880,96 kr inkl. moms [1]
 • Kompatibel lampa med modul

  Kompatibel lampa med modul för TA 320 är en lampa inklusive monteringsmodul från en alterntiv auktoriserd tillverkare. Det är en billigare lösning som rekommenderas framför allt för projektorer i hemmet och där projekteringskvaliteten och tillförlitligheten inte står i fokus. Komptibla lampor behöver inte ha samma kvalitet som originalet.

  Produktkod: Ljuskvalitet:Tillförlitlighet:
  Z124714ML
  1-2 veckor
  1 027,74 kr ex. moms 1 284,68 kr inkl. moms [1]
[1]Om du är momsskyldig, har säte inom EU och önskar att köpa produkten utan moms ska du ange ditt momsnummer i beställningen.

Saknar du någon viktig information?

Eller har du hittat ett fel?