PHOENIX SHP136 glödlampa

Vi erbjuder glödlampan PHOENIX SHP136 i två varianter. Köp en originallampa om du strävar efter maximal kvalitet och längre hållbarhet. Ett mycket billigare alternativ är en kompatibel glödlampa från en alternativ tillverkare.

Glödlampa utan modul PHOENIX SHP136
 

PHOENIX SHP136 Lampa utan modul

Montering av själva glödlampan i projektorns originallampmodul är betydligt mer komplicerat, än bytet av hela modulen med lampa. Du kan välja mellan två typer av glödlampor - originalglödlampa eller kompatibel glödlampa.

INSTRUKTIONSFILM - byte av endast lampa utan modul

Glödlampstyper

 • Original lampa PHOENIX

  Originalglödlampa PHOENIX SHP136 är avsedd för byte inuti din ursprungliga lampmodul. Denna lösning är billigare än lampa med modul, men kräver händighet och erfarenhet. Rekommenderas för kunder som redan vet hur en glödlampa byts.

  Produktkod: Ljuskvalitet:Tillförlitlighet:
  Z71358OOB
  I lager
  1 066,11 kr ex. moms 1 332,64 kr inkl. moms [1]
 • Kompatibel lampa

  Kompatibelt alternativ till PHOENIX SHP136 - glödlampa utn monteringsmodul från alternativ tillverkre. Byte av glödlampan i lampmodulen kräver händighet och verktyg. Det är en billigare variant som rekommenderas framför allt för projektorer i hemmet och där projekteringskvaliteten och tillförlitlighet inte står i fokus. Kompatibla lampor behöver inta ha samma kvalitet som originallampor.

  Produktkod: Ljuskvalitet:Tillförlitlighet:
  Z75472OB
  1-2 veckor
  1 023,08 kr ex. moms 1 278,85 kr inkl. moms [1]
[1]Om du är momsskyldig, har säte inom EU och önskar att köpa produkten utan moms ska du ange ditt momsnummer i beställningen.

Saknar du någon viktig information?

Eller har du hittat ett fel?

Så här byter du själva lampan i din lampmodul

I intruktionsvideon kan du lära dig hur du demonterar en originallampa från projektorn och sätter i en ny lampa.