OSRAM
OSRAM P-VIP R 200/P24 glödlampa

Vi erbjuder glödlampan OSRAM P-VIP R 200/P24 i två varianter. Köp en originalglödlampa om du kräver maximal projekteringskvalitet och minimal sannolikhet för skador och förtidig åldrande. Mycket billigare är en kompatibel glödlampa från en att alternativa tillverkare.

Glödlampa utan modul OSRAM P-VIP R 200/P24
 

OSRAM P-VIP R 200/P24 Lampa utan modul

Montering av själva glödlampan i projektorns originallampmodul är betydligt mer komplicerat, än bytet av hela modulen med lampa. Du kan välja mellan två typer av glödlampor - originalglödlampa eller kompatibel glödlampa.

INSTRUKTIONSFILM - byte av endast lampa utan modul

Glödlampvarianter

 • Original lampa OSRAM

  Originalglödlampa OSRAM P-VIP R 200/P24 är avsedd för byte inuti din ursprungliga lampmodul. Denna lösning är billigare än lampa med modul, men kräver händighet och erfarenhet. Rekommenderas för kunder som redan vet hur en glödlampa byts.

  Produktkod: Ljuskvalitet:Tillförlitlighet:
  Z115717OOB
  1-3 veckor
  1 097,22 kr ex. moms 1 327,64 kr inkl. moms [1]
 • Kompatibel lampa

  Kompatibelt alternativ till OSRAM P-VIP R 200/P24 - glödlampa utn monteringsmodul från alternativ tillverkre. Byte av glödlampan i lampmodulen kräver händighet och verktyg. Det är en billigare variant som rekommenderas framför allt för projektorer i hemmet och där projekteringskvaliteten och tillförlitlighet inte står i fokus. Kompatibla lampor behöver inta ha samma kvalitet som originallampor.

  Produktkod: Ljuskvalitet:Tillförlitlighet:
  Z115716OB
  1-3 veckor
  851,73 kr ex. moms 1 030,59 kr inkl. moms [1]
[1]Om du är momsskyldig och har säte inom EU, ange ditt momsidentifieringsnummer i beställningen, så får du produkten utan moms.

Så här byter du själva lampan i din lampmodul

I intruktionsvideon kan du lära dig hur du demonterar en originallampa från projektorn och sätter i en ny lampa.