ELMO EDP-XD205R lampa Lampans produktnummer: LAMP#1938

För din projektorn ELMO EDP-XD205R erbjuder vi endast lampor med modul. Huvudfördelen av lampor med modul är enkel montering i projektorn. Om du vill ha maximl projekteringskvalitet- och tillförlitlighet utan kompromisser, välj en originallampa med modul. Om du vill köpa en originallampa som är mer prisvärd, är en generisk lampa med modul det rätt valet för dig. Köp den billigaste kompatibla lampa för projektering i hemmet om lampan projekteringskvalitet- och tillförlitlighet inte står i fokus för dig.

Lampor med modul för projektor ELMO EDP-XD205R
Lampans produktnummer: LAMP#1938

ELMO EDP-XD205R Lampa med modul

Enkelt byte för alla

Som regel räcker det att lossa några skruvar i projektorn, ta ut hela lampmodulen och byt den mot en ny. Du kan välja mellan 3 typer av lampor - originallampor, generiska eller kompatibla.

INSTRUKTIONSFILM - byte av lampa med modul

Lampvarianter

 • Original lampa med modul

  Originallampa med modul för ELMO EDP-XD205R är en lampa från originaltillverkaren och levereras inklisve lampans monteringsmodul i plast. Rekommenders för sin maximala tillförlitlighet och enkelt byte v lampmodulen.

  Produktkod: Ljuskvalitet:Tillförlitlighet:
  Z55829OLM
  1-3 veckor
  3 200,36 kr ex. moms 3 872,44 kr inkl. moms [1]
 • Generisk lampa med modul

  Generisk lampa med modul för ELMO EDP-XD205R är en glödlampa från en OEM-tillverkre (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) som sitter i en modul från en alternativ tillverkare. Det är en väldigt tillförlitlig lösning som är billigare än originalet. Rekommenderas för sin tillförlitlighet och prisvärda pris.

  Produktkod: Ljuskvalitet:Tillförlitlighet:
  Z55989GLM
  1-3 veckor
  1 343,23 kr ex. moms 1 625,31 kr inkl. moms [1]
 • Kompatibel lampa med modul

  Kompatibel lampa med modul för ELMO EDP-XD205R är en lampa inklusive monteringsmodul från en alterntiv auktoriserd tillverkare. Det är en billigare lösning som rekommenderas framför allt för projektorer i hemmet och där projekteringskvaliteten och tillförlitligheten inte står i fokus. Komptibla lampor behöver inte ha samma kvalitet som originalet.

  Produktkod: Ljuskvalitet:Tillförlitlighet:
  Z55990ML
  1-3 veckor
  993,31 kr ex. moms 1 201,91 kr inkl. moms [1]
[1]Om du är momsskyldig och har säte inom EU, ange ditt momsidentifieringsnummer i beställningen, så får du produkten utan moms.